Koop op onze nieuwe site: Kraatje.eu

  

Tongkat Ali voor een beter Libido:

Dit is de traditionele toepassing van Tongkat Ali. Het wordt al eeuwen gebruikt in Azië als middel om een beter seks leven te verkrijgen. Zuivere Tongkat verhoogt namelijk het testosteron gehalte en dat werkt zeer positief op het libido. Tongkat Ali doet dit door de natuurlijke productie van het lichaam te stimuleren en is dus geen testosteron aanvulling (zoals de meeste medische middelen, met de nodige nadelige effecten). Het wordt ook wel de Aziatische Viagra genoemd.

Tongkat Ali stimuleert dus de direct de cellen van Leydig om weer meer testosteron te produceren.

 

Tongkat Ali als Energie booster:

Dit komt eigenlijk door twee dingen. Het verhoogt de natuurlijk testosteron productie en heeft een positief effect op de ATP (Adenosinetrifosfaat). ATP is een energiedrager in het lichaam.

 

Tongkat Ali en bodybuilding:

Wordt gebruikt om de effecten van anabole steroïden tegen te gaan (verkleining penis en testikels) en om beter en meer spiermassa te kunnen opbouwen. Dit laatste is eigenlijk een neveneffect van het verhoogde Testosteron niveau.

 

Testosteron niveau verhogen vanaf welke leeftijd:

Tot pakweg 30-40  jaar is dit niveau bij de meeste mensen goed. Naarmate men ouder wordt neemt dit af.

Dus proberen met Tongkat Ali je testosteron niveau hoger te krijgen als je 20 jaar bent heeft in het algemeen weinig zin.

 

Er is een Novel Food Regulation van kracht voor Tongkat Ali  (Eurycoma longifolia). Dit is vastgelegd in “regulation 258/97” onder Eurycoma longifolia.

Bij aankoop van Tongkat Ali geeft u aan kennis genomen te hebben van de Novel Food Regulation voor Eurycoma longifolia van de Europese commissie.