Visit our new site: https://www.kraatje.eu/contents/nl/d12_Kartom_Naming_Guide.html

Er zijn zeer veel Kratom benaming in de markt, er zijn echter maar enkele Kratom soorten wereldwijd.

Stempowder, Stempoeder of Stem and Vein powder:

Bij de productie van Kratom worden de steel (stem in Engels) en de ader (vein in Engels) verwijderd.

Dit is een afvalproduct bij de Kratom productie ! Is uiterst goedkoop maar heeft erg weinig effect. Het wordt vaak door leveranciers gebruikt om door andere Kratom poeders te mengen en zo een zo genaamde nieuwe variant te creëren.

Helaas zijn er ook leveranciers die het gewoon als Kratom verkopen met een leuke naam erop.

Wij verkopen deze Kratom niet, aangezien het afval is en de effecten nihil zijn. Ook verkopen wij geen Kartom soort waarin dit vermengd is (vaak te zien aan de wat grovere stukjes in de poeders).

Bali en Indo Kratom:

Ten eerste bestaat Bali Kratom niet. Er zijn geen Kratom plantages op Bali. De naam is ooit bedacht door een Amerikaanse verkoper van Kratom die op Bali woonde en vanuit Bali Kratom verkocht.

Bali Kratom is gewoon Kratom uit Indonesië, dus Indo Kratom en Bali Kratom zijn dus eigenlijk hetzelfde.

De beste manier om te weten wat u koopt is kijken naar de regio waar de Kratom geoogst wordt (Sumatra, Borneo, Riau, Maleisië, etc ….).

Thai Kratom:

In Thailand is planten van Kratom bomen al sinds 1943 verboden. Officieel komt er dus geen Kratom uit Thailand. Inmiddels staan er de nodige Thai Kratom Bomen in andere regio’s en kan deze soort ook in goede kwaliteit geoogst worden.

Ook hier weer de meest uiteenlopende benamingen. Pimp en Maeng Da zijn het mooiste voorbeeld. Maeng Da betekend pooier (pimp in het Engels). De naam Maeng Da Kratom is ooit bedacht door een Amerikaanse distributeur van Kratom. Nu wordt de naam geassocieerd met een speciale sterke soort Kratom uit Thailand. Deze Kratom soort bestaat dus niet en een goede leverancier misbruikt hem dan ook niet om gewone Thai Kratom te verkopen maar om een echt goede en sterke Kratom te verkopen.

Een ander “sprookje” is ook dat Thai Kratom sterker is dan andere. Dit is gewoon niet waar. Het Kratom effect wordt bepaald door het Alkaline gehalte, de soort en de kwaliteit van de verwerking. Ons Kraatje extract 15x poeder is bv. vele malen sterker dan elke andere Thai Kratom en komt gewoon uit Indonesie.

Lees onze disclaimer.

© 2012 - 2019 Kraatje | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore
This website uses cookies. Accept More information