Visit our new site: https://www.kraatje.eu/contents/nl/d11_Kratom_General_Infomation.html

Er zijn eigenlijk maar drie soorten Kratom (van de Mitragyne Speciosa boom), de rode, de witte en de groene. De bomen groeien voornamelijk in zuidoost Azië. De Kratom effecten zijn sterk afhankelijk van het Alkaloïde gehalte van de Kratom bladeren. De kwaliteit van Kratom wordt bepaald door de regio, leeftijd, oogstmethode en de manier van verwerken .

Onze Kratoms komen van een leverancier die de juiste (voornamelijk oude) Kratom plantages heeft en de juiste technieken gebruikt voor het oogsten, verwerken en testen van de uiteindelijke productie.

We voeren ook maar een paar soorten Kratom, want er zijn er gewoonweg niet veel meer ! Er zijn de meeste uitlopende en wilde Kratom benaming in de omloop met de meest uiteenlopende beloofde Kratom effecten om u te doen geloven dat het iets speciaals is. Wij verkopen uitsluitend goede Kratom met simpele benamingen die de kleur en de oogst regio aangeven (behalve dan de Rode Thai want die komt niet uit Thailand).

mapsoutheastasia-300x216.jpg

Alle soorten bomen groeien in diverse regio’s (Thai Kratom komt bijvoorbeeld niet uit Thailand, in Thailand zijn de bomen verboden sinds 1943!). Op Bali staat zelfs geen enkele Kratom boom !

Kratom kwaliteit wordt bepaald door de regio, de soort boom (rode ader of witte ader in het blad), de leeftijd (hoe ouder hoe meer Alkaloïde) en het belangrijkste het tijdstip, de technieken en de verwerking van de oogst. Hierdoor ontstaat een hoge en vooral constante kwaliteit Kratom poeder.

U kunt dit ook zien aan de donkere kleur en fijne structuur van onze Kratom poeders. Hoe donkerder hoe ouder namelijk de bomen zijn en hoe fijner het poeder is des te makkelijker het oplost en wordt opgenomen.

© 2012 - 2019 Kraatje | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore
This website uses cookies. Accept More information